vett & etikett

läs & lär ;) ni kanske blir lite klokare, vad vet jag..

One night stands
Det hör till vanligt one night standhyfs att byta nummer eller mejladresser. Men det betyder inte att man någonsin kommer att höras. Det är ungefär som när snabbköpskassörskan hejar på dig. Det betyder inte att hon vill att ni ska bli kompisar.

Dejting
Det är stört omöjligt att låta bli att googla sin dejt, när nu möjligheten finns. Men låtsas inte om det. Håll reda på vad han/hon har berättat för dig och vad du har läst på dejtens Myspace-sida. Dataovana människor kan dessutom tro att man jobbar för Säpo.
  
Tacka nej till dejt
En liten vit lögn är inte helt av ondo. Att den består av att du köper kaffe varje dag på Seven eleven av en kille du tycker är söt behöver inte framgå.

Hemetikett
Lite spill får man räkna med. Även när det är rödvinsspill. Täck den vita soffan – både för att skydda den och för att skydda gästerna från pinsamheter. Den som spillt ska givetvis erbjuda sig att betala kemtvätt.

Klubbetikett
Saker som inte är önskvärda i klubbmiljö:
Folk som önskar Bon Jovi av en house-dj. Det är aldrig okej att be om ”buggvänlig” musik.
Killar som går fram till två tjejer och säger: ”Här står ni och är ensamma”.
Att stå och flasha med ett guldkreditkort. Det är tacky och betyder oftast bara att man har mer kreditkortsskulder än andra.

Rumskompisar
Överväg noga innan du flyttar ihop med en kompis. Det man tidigare såg som härlig spontanitet är kanske inte lika härligt när kompisen drar hem sjutton sjömän på efterfest.

Cigarettetikett
Den nyutvecklade etiketten kring detta säger att man följer med sin rökkompis ut om den tycker att det är trist att stå där själv. Är det snöstorm så får rökaren klara sig själv.

Rockkonserter
Folk som blir drängfulla på konserter kan lika gärna sitta hemma. De kommer ju ändå inte att minnas något efteråt. Men den som blivit nerspilld av deras öl glömmer det aldrig.

Huvudbonader
Keps och mössa är OK inomhus nuförtiden. Det är bara gamla stofiler som påstår annat. Men skulle du träffa på en sådan kan du ta av dig mössan för att vara till lags.

Mobilvett
Bara för att man kan ta med mobilen överallt så måste man inte göra det. Låt folk slippa delta i dina toabesök via luren.


källa; aftonbladet.se

Kommentarer
Postat av: sandy

vadå inga mobiler på toaletterna? de är ju där ja snackar i tele lixom. du skriver bara skit. jag tänker fortsätta bajsa när ja pratar me dig!!!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback