Pæja har fölat

Pæja fölade idag med, åkte ut till mormor & morfar för att visa min nya bil.
Mormor sa att hon inte sett till Pæja idag, så gick för att kolla till henne,
& där gick hon med en bebis, liten överaskning.
Tror att det är en hingst till 95%, har inte kommit så nära ännu :)

image77

ny bil :D

Var i Vänamo idag & hämtade min nya bil, en BMW 316i -01.
Ville egentligen haft med större motor, men denna var jävligt fräsch.
Ska fixa till den lite bara, eller pappa ska :)

image76

jag har ont...

...precis under häcken på vänster sida, har säkert ett blåmärke också, typiskt.
Gick omkull med Blesa igår igen, va hos Lotta, töltade i paddocken, sen snubblar hon & i nästa sekund ligger vi på marken båda två, fattar inte att hon kan snubbla på plant underlag..

Ikväll red Anna & jag, hon red Hektor & jag Blesa, gick fint :)

Midsommar

Fredagen började med att Sandra & jag körde ner till Öland, mötte upp Louise, Ann & Micha på campingen. Förfesta lite i husvagnen, sen vidare till Grönhag eller Forserum K:A, haha.
Åkte in till Strand sen. Ann & Micha stannade i Borgholm, & Sandra var redan borttappad.
Jag å Louise åkte tillbaka till Köpinsvik efter lite käk på en grill. Mötte Sandra på grönhag, Louise gick hem.
Träffade Fidde & Erik, tappade bort Sandra igen, gick till havet, sen kom Pajje. Satt där till 5 på morgonen. sen följde de mig till husvagen & där va Sandra igen, ganska trevlig kväll trots att det regna.

Lördagen tillbringades i Köpingsvik, drack lite lagom. Åkte hem sen igår, stannade på Donken i Nybro.

image75

Doris nannar

image73

Ny tatuering ;)

Jag gjorde en ny tatuering i tisdags,
blev en tribal på vänster sidan av magen,
blev riktigt snyggt om jag får säga det själv ;)
Gjorde den i Växjö hos Finn
(
http://www.finnstattoo.com/)
han var riktigt bra.
Bilder kommer nog senare om jag orkar.

Midsommar imorn då, blir Öland,
jobbar ikväll, men imorn blir de feeeest (:


Unn-kurs

I lördags va jag hos Lotta, på kurs för Unn Kroghen, en av sveriges Elit-ryttare. Blesa va lite tjurig i början, annars gick det bra. Vi gick omkull i tölten, Blesa snubblade till & jag kände hur hon försvann under mig, sen låg vi där på marken, men det var bara att hoppa upp igen, fick ett blåmärke bara & givetvis föll jag på den sidan där jag bröt armen.

Har jobbat hela helgen, så helgen har varit lugn. Sandra har sovit här nu i 2 dar, så vi har typ kollat film hela nätterna.

Idag red jag & Kicki ut på Blesa & Hektor, hämtade ju hem Hektor igår. Gick bra & det var kul, men det är roligare med Katla för hon orkar mer & har bättre kondition än Hektor.

Snart Sunny Beach :P 5 veckor kvar nu bara, & det går fort.

Borås

image71I fredags åkte jag, pappa & morfar till Borås med Katla, Gletta & Gletta's bebis, jag körde en transport & pappa en, gick riktigt bra. Tjaldur var lika fin som förra året :) & Gletta är redan betäckt, perfekt timing.
På kvällen blev de jkpg med Sandra, va på Centrum, dåligt med folk, alla var väl i parken i huskvarna & firade studenten, jag vill ta studenten igen, haha.
Lördagen började med att Sandra kom till mig som en räddare i nöden ;) Blev jkpg & Mcdonalds, habo också, haha. Sen på kvällen åkte jag, Sandra, Ann, Adde & Robert till Nässjö, funderade först på jkpg, men de blev ingen förfest, så då blev de nässjö ist.

Igår var jag hos Lotta med Blesa, fick lite instruktioner, fast Blesa hade väl inte gått i grisepass hela tiden hemma som jag trott, tack&lov, men nu vet jag hur fort hon kan gå innan hon faller över.
Ska åka till henne & rida Hektor nån dag, sen ska vi väl ta hem han, så ska jag rida han ett tag sen är tanken att han ska säljas.



image72

I've got the ticets

fick biljetterna till Bulgarien typ i förgår tror jag ;P
Inte så långt kvar nu :D

image69 image70

Tina & Blesa

Lite nya bilder på mig & Blesa.

image62

   
(klicka för större)
image68

Basshunter

Igår (tisdags) skulle jag ta de lugnt, Emilia hade tjatat på mig att jag skulle med ut, men va inte så sugen, drog på mig ridkläderna & skulle ut, men sen kom jag på att det var för varmt för att rida, så jag ringde Emilia, hoppade in i duschen, gjorde mig iordning & sen åkte jag till Emilia. Var i Forserum hos tomas & kalle & förfesta, eller jag körde ju, kände inte för att dricka igår med. Åkte in till jkpg, släppte av Kus, Kalle & Tomas på O'learys, sen gick Emilia & jag till Harrys, va sådär, så vi gick till Centrum, där skulle visst Basshunter uppträda, så jag stanna en stund & kolla på han, sen hittade jag Daniel & jag följde med till Harrys igen, men gick till Centrum efter en stund. Åkte hem sen, drygt & köra.

image58  image59
image60  image61
1. Basshunter. 2. Emilia & jag.
3. Emilia 4. Dansgolvet
(för er som inte ser)

Ny digital-kamera

Ja, jag har köpt en ny digital-kamera, jag behöver ju en till sunny beach ;)
Så det fixade Kicki & jag i måndags, jag köpte även 2 linnen & en rosa elefant-leksak till doris.

När vi hade ätit på Max, så åkte vi hem, bytte om, sen tog en ridtur med Blesa & Katla, gick riktigt bra :)
Åkte till jkpg sen på kvällen igen, vi satt hos Daniel & tog lite.

image56Min nya fräscha kamera :P

Centrum

image55denna helgen skulle jag inte ut på krogen hade jag inte tänkt & gå ut, så efter jobbet i fredags gick jag ut med Doris, ringde kicki å frågade om vi skulle kolla på film, & det skulle vi, sen skrev jag till daniel & fråga vad dom gjorde, dom festade, blev en helomvändning, vi åkte till jkpg istället för film, först gick vi till centrum, träffade Fidde & Ekman utanför, smart som jag är fick jag in mig & kicki gratis, med lite hjälp av fidde ;) gick till huset en sväng med, men de va inget & ha, knappt nåt folk ute, så vi tog centrum sen igen.